Ühismeditatsioon ja 2015 numbrite teadlikkust (4.01 kl 17:30)

(For english please scroll below)

Kutsume Sind 2015 aasta alguses 40-päevasele ühismeditatsioonile!

Aasta 2015 toob maailma värskendavat energia muutust. Tegeleme teemadega nagu kaastunne (8), puhastumine ja naiselik intuitiivne jõud (6). Läbi suhestumise ebaisikliku õitsenguga on numbritel suur mõju isikliku õitsengu ja tasakaalu ära tundmisel ning leidmisel. Selles valguses võib aasta motoks olla Universumi seadus „Energiat (8) ei saa luua või hävitada, seda saab vaid transformeerida (5)“. Millisest transformatsioonist (5) see läbi käib, sõltub iseenda võimest väljakutset ära tunda ja sellest kartmatult (6) ning kaastundlikult (8) läbi minna. Samuti väga soovitame lugeda Shiv Charan Singhi tekst 2015 aasta kohta SIIT ja tema poolt soovitatud hingamismeditatsioon SIIT

Meditatsioon, mille Sukhdev Kaur on Eesti sangati jaoks hoolikalt valinud, on väga võimas, kuid  samal ajal peen ning rahulik, et just nende teemadega töötada.

Kutsume Sind ühinema Ühismeditatsiooniga 2015. aasta jaoks 4. jaanuaril kell 17:30 Dharamsaalis. Osaluspanus on 12 eurot. Enne meditatsiooni teeme soojendusharjutusi ja pranayamasid, et end ette valmistada.

Sukhdev selgitab numeroloogia teadlikkust 2015. aasta kohta ning seda, kuidas just see meditatsioon meid toetab. Edaspidi võib igaüks meditatsiooni oma kodus 40 päeva järjest praktiseerida, lõpetades 12. veebruaril.

ühismeditatsioon 2015 - guidance


Guidance meditation (2015 Ühismeditatsioon, 40 päeva 4.01-12.01.2015)

 

Sukhdev Kauri komentaare:

“The arms are moving gently and lovingly in the form of an 8, the sign of infinite (slightly upward and sideways). Rock the baby of your inner child. The center of the rocking, the breath and the focus is at the heart (the balance of the polarities, the center of the mother instinct). It may take many days to find the right rocking- like each baby wants to be rocked in a different way, what is the way of your inner baby? Every time you breath in breathe that love to yourself, compassion for that part of you which is longing for your love” -Sukhdev K

*Meditatsioon tuleb teha Rakhe Rakhanhar rütmi järgi (Singh Kaur). Alla laadimiseks:
http://www.spiritvoyage.com/mp3download/Rakhe-Rakhan-Har/Singh-Kaur/ALB-001816.aspx
Online kuulamiseks:
http://www.sikhnet.com/gurbani/audio/rakhe-rakhan-har-0

Kui plaanid globaalse 40-päevase meditatsioonipraktikaga ühineda ja/või tulla ka 4. jaanuaril Dharamsaali, palun kirjuta sukhdevkaur@khalsa.com  Kõik algajad on samuti teretulnud ühinema!

Pärast meditatsiooni  4. jaanuaril, vastab Sukhdev küsimustele aasta numeroloogia ja Kundalini jooga 1. Astme Õpetajakoolituse kohta, mis algab märtsis.

—–

The year 2015 brings a refreshing change of energy to the world. We deal with themes of compassion (8), purification and female intuitive force (6). At the same time, a strong impact on prosperity is provided by the numbers in the way of recognizing and finding a balance in one’s own prosperity relating to the impersonal. In this light, the law of the universe “Energy (8) cannot be created nor destroyed, it can only be transformed” can be the motto for the year. What kind of transformation (5) it goes through depends on one’s own ability to recognize that challenge and go through it with fearlessness (6) and compassion (8), beginning with oneself.
We highly recommend to read Shiv Charan’s text regarding the numbers of 2015 HERE

The meditation that Sukhdev Kaur has meditatively chosen for the Estonian Sangat is a very powerful yet subtle and peaceful one to work on these themes. *The meditation will be posted here in the next few of days.

Join us for the beginning of this Global Meditation for 2015 on the 4th of January 2015 17:30hrs, at Dharamsaal, donation 12 eur. We will practice some warmups and pranayamas to prepare for the meditation.

Sukhdev Kaur will explain the numerology awareness for the year 2015 and how this meditation supports us. Each of us can practice the meditation at home for 40 days after the 4th of january, ending on the 12th of february.

ühismeditatsioon 2015 - guidance

Guidance meditation (2015 Ühismeditatsioon, 40 päeva 4.01-12.01.2015)

 

Sukhdev Kauri komentaare:

“The arms are moving gently and lovingly in the form of an 8, the sign of infinite (slightly upward and sideways). Rock the baby of your inner child. The center of the rocking, the breath and the focus is at the heart (the balance of the polarities, the center of the mother instinct). It may take many days to find the right rocking- like each baby wants to be rocked in a different way, what is the way of your inner baby? Every time you breath in breathe that love to yourself, compassion for that part of you which is longing for your love” -Sukhdev K

*The meditation is to be done to the rhythm of Rakhe Rakhanhar  (Singh Kaur).
To download:
http://www.spiritvoyage.com/mp3download/Rakhe-Rakhan-Har/Singh-Kaur/ALB-001816.aspx
Listen online:
http://www.sikhnet.com/gurbani/audio/rakhe-rakhan-har-0

If you are planning to join the Global meditation practice for 40 days, and/or joining us for the 4th of january please write to sukhdevkaur@khalsa.com Also beginners are welcome to join!

After the meditation on the 4th of january, Sukhdev will answer questions on the year’s numerology and also on other trainings such as the Kundalini yoga Teacher Training level 1, beginning in march.