Open class: Shiv Charan Singh and Satya Kaur

(in english below)

Pühendumise tähtsus meie elus

Õhtu Satya Kauri ja Shiv Charan Singh’iga, kes jagavad Kundalini jooga ja Karam Kriya õpetusi ja meditatsioone.

Koht: Dharamsaal, Kundalini jooga ja humanoloogia keskus, Liivalaia 11/1-14, Tallinn
Aeg: Teisipäev 14.okt 2014, kl 19:30-21:30. Palun tule kl 19:15ks kohale
Hind: 15 eur

Õhtu toimub inglise keeles eesti keele tõlkega.

Satya.001

Satya Kaur on üks Karam Kriya Kooli ja Portugalis asuva Quinta do Rajo Ashrami asutajatest. Ta on õpetanud kundalini joogat Yogi Bhajan’i õpetuste järgi alates 1981. aastast ning koolitanud õpetajaid alates 2001. aastast. Satya on kundalini jooga I ja II taseme tunnustatud koolitaja. Ta töötas kvalifitseeritud ämmaemandana 1991-2000 Haringey’s, Põhja-Londonis. Satya on esimese portugalikeelse kundalini jooga raamatu “Yoga, Kundalini e Eu” autor. Viimastel aastatel on ta kasutanud Myth-a-Drama’t, et tuvastada ja tegeleda inimese varjatud ja loova potentsiaaliga. Tema sõnul see täiendab joogalikku eluviisi. Satya läheneb asjadele eluliselt ning seetõttu on tema õpetamise stiil  lihtne ja haarav. Talle meeldib lahendada vastuolusid ja tegeleda erinevate traditsioonide ‘kujuteldavate’ vasturääkivustega. Satya on abielus Shiv Charan Singh’iga. Nad elavad Portugalis ning neil on kolm poega ja kaks imelist lapselast.

Shiv Charan SinghShiv Charan Singh on üle maailma tunnustatud Kundalini jooga ja Rakendusnumeroloogia õpetaja. Ta on Karam Kriya kooli ja keskuse looja nii Inglismaal kui ka Portugalis. Ta on pärit Šotimaalt ning oma õpetustes silmapaistev ja autentne. Karam Kriya tähendab tegutsemist spirituaalse teadlikkusega. Shiv Charan on õpetajana pühendunud õpilaste spirituaalse arengu toetamisele, et aidata meis välja tuua endas peituv potentsiaal. Ta on kogenud nõustaja, ja kirjutanud mitmeid raamatuid suhtlemise, numbrimaagia ning poeesia teemal. Ta viib läbi koolitusi kogu Euroopas, Venemaal, Kesk-Idas, Austraalias ja Ladina-Ameerikas.Läbi elavate õpetussõnade kutsub ta meid teostama oma spirituaalset potentsiaali ilma maise elu asjadest loobumata. Shiv Charan pole poliitiline ega ennastotsiv. Ta on oma sõnavõttudes humoorikas, karismaatiline ja alandlik ning pakub sügavalt transformeerivaid individuaalnõustamisi. Tal on kraad humanitaarteadustes ning ta on läbinud põhjaliku koolituse nõustamis- ja terapeudioskuste arendamise alal. Shiv Charan on intensiivselt ja edukalt töötanud inimestega, kellel on sõltuvusprobleeme ning tõsiseid emotsionaalseid raskusi. Kuid üle kõige on tema soojus ja kaastunne äratanud kogukonnatunde, mis ulatab abikäe ka väljaspoole, hoolimata inimeste vanusest või taustast, ning tõmbab ligi inimesi üle kogu maailma.

Rohkem teavet
Sukhdev Kaur 53731839
sukhdevkaur@khalsa.com
http://www.dharamsaal.ee

ekongkar

The importance of devotion in our lives

An evening of sharing and meditation with Satya Kaur and Shiv Charan Singh in the tradition of Kundalini Yoga and Karam Kriya

Place: Dharamsaal, Center of Kundalini Yoga and Humanology, Liivalaia 11/1-14 Tallinn
Time: Tuesday 14th of october 2014. 19:30-21:30 hrs. Arrive by 19:15 to reserve your place.
Price: 15 eur

Evening takes place in English with translation into Estonian

Satya.001Satya Kaur is one of the founding directors of the international Karam Kriya School and Quinta do Rajo Ashram, in Portugal. She has been teaching Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan since 1981 and training teachers since 2001. She is a recognized KRI trainer at levels I and II. Satya trained and worked as a Registered Midwife between 1991 and 2000, in Haringey, North London. Satya is the author of “Yoga, Kundalini e Eu”, the first Kundalini Yoga book written and published in Portuguese. In recent years she has been using Myth-a-Drama as a means of accessing and playing with one’s hidden and creative potential. This, in her view. complements the discipline of the yogic lifestyle. Satya has a down to earth approach to most things and therefore her teaching style is simple and engaging. She loves to tackle controversy and the “imaginary” contradictions of different traditions. Satya is married to Shiv Charan Singh and they live in Portugal. They have three sons and two gorgeous grand-children.

Shiv Charan SinghShiv Charan Singh is a renowned teacher of Kundalini Yoga and Applied Numerology throughout the world since the early 80’s. He is the founding director of the Karam Kriya School and centre for Kundalini yoga in London and Portugal. Scottish by birth, he is an outstanding and authentic spiritual teacher. Karam Kriya means ‘action in spiritual awareness’. Shiv Charan is deeply committed to guiding students in their spiritual growth so they can bring spiritual awareness into their everyday lives and develop their full potential as human beings. He is a skilled counsellor, author of several books on human communication, the mystery of numbers and poetry. He runs training programmes throughout Europe, Russia, Middle East, Australia and Latin America.

Through the living word of the teachings he invites us to fully realise our spiritual potential as human beings without the renouncement of worldly things. Shiv Charan Singh is neither self seeking nor political in his teachings. He is entertaining and both charismatic and humble in the way he speaks. Following a degree in humanities, he has undertaken extensive training in counselling and therapeutic skills. He has worked intensively and successfully with people who have drug habits and severe emotional problems, and he offers profoundly transformative individual counselling. Above all, his warmth and compassion have generated a community spirit at the school which reaches out to the community regardless of age and background, and attracts people from all over the world.

More information:

Sukhdev Kaur 53731839
sukhdevkaur@khalsa.com