Gong masterclass with Angad Singh (UK)

(Info in English please scroll down)

“The gong is very simple. It is an inter-vibratory system. It is the sound of Creativity itself. The gong is nothing more, nothing less. One who plays the gong plays the universe. The gong is not an ordinary thing to play. Out of it came all music, all sounds, and all words. The sound of the gong is the nucleus of the Word. ” (Yogi Bhajan,  7/5/84)

Gongi meistritund: Vabasta end mineviku vanglast
Avatud õhtu Kundalini jooga ja Gongiga Angad Singh’iga (UK/France), gongi meister.

29af865

Koht:
Dharamsaal, Kundalini jooga ja Humanoloogia keskus (Liivalaia 11-14, Tallinn)
Tasakaalupanus: 18 eur
Aeg: Pühapäev 6.juuli.2014 kl 18:30-20:30

Enamiku oma eludest elame enda loodud vangikongis. Hoides kinni mälestustest, loob meel reegleid ja ideaale. See püüab meid iseendi käitumismustrite lõksu ning hoiab eemale oma jumaliku ettemääratusega kohtumisest. Töötoas vabastad meele ning jõuad tagasi käesoleva hetke vabadusse. Liigu, hinga ja luba gongi vibratsioonil oma vaim vabastada…

Angad Singh on Chateau Anand`i peremees. Chateau Anand on Prantsusmaal asuv 3HO ashram ja Kundalini jooga keskus. Angad Singh on rahvusvaline Kundalini jooga õpetajate koolitaja, Shiatsu praktik ja Karam Kriya numeroloogia koolitaja ning nõustaja. Ta on IKYTA UK Nõukogu liige ja Guru Ram Das´i Projekti eestkõneleja. Projekt viib Kundalini jooga ja Dharmalised õpetused nendeni, kellel selleks muidu juurdepääsu poleks. Angad Singh on lõputult tänulik oma õpetajatele Shiv Charan Singh`ile ja Yogi Bhajan`ile, et ta muutis need õpetused kättesaadavaks kõigile.

Tund on avatud kõigile ja toimub inglise keeles! Kui vajad tõlget, palun kontakteeru.

Avatud õhtu toimub Kundalini Jooga Õpetajate koolituse raames. Sellest rohkem info siit
Lisainfo:
Sukhdev Kaur
+372 53731839  sukhdevkaur@khalsa.com

DHARAMSAAL- Kundalini jooga ja Humanoloogia keskus Tallinnas www.dharamsaal.ee


 

Gong masterclass: Free your-self from the prison of the past
Kundalini Yoga and Gong Session with Angad Singh (UK/France), Gong master 29af865
Place: Dharamsaal, Center of Kundalini Yoga and Humanology (Liivalaia 11-14, Tallinn)
Price: 18 eur
Time: Sunday 06. july 2014 18:30-20:30 hrs

We live most of our life in a prison of our own making.
Holding onto memories of the past, our mind creates rules and ideals. Trapping us into patterns of behaviour that stop us from meeting our destiny. A workshop to unlock the mind and return to the freedom of the present moment. Move, breathe and let the vibration of the gong set your spirit free…
Angad Singh is manager of Chateau Anand, the 3HO Ashram & Kundalini Yoga Centre in France. He is also an international Kundalini Yoga Teacher Trainer, Shiatsu practitioner, Karam Kriya Numerology Trainer & Counsellor. He serves on the advisory board for the KYTA UK and is a Trustee of the Guru Ram Das Project, a charity that provides Kundalini Yoga & Dharmic Teachings to uplift those in need. He is ever grateful to his teacher Shiv Charan Singh and Yogi Bhajan for making the technology of Kundalini Yoga available to all.

Open to all public!
Class will be taught in English language. If you require translation into Estonian/Russian please contact us.

The open evening is organized in the framework of the Kundalini Yoga Teacher training. More information on the training here
More information:
Sukhdev Kaur
+372 53731839  sukhdevkaur@khalsa.com

DHARAMSAAL- Center of Kundalini Yoga and Humanology in Tallinn, Estonia
http://www.dharamsaal.ee