Radiant Woman, Radiant Parents – Workshop with Gurujagat

Sat nam armsad,
Kutsun teid suurepärasele õhtule Gurujagat Kauriga (Prantsusmaalt) uues keskuses Dharamsaalis. Selle sündmusega tähistame uue keskuse avamist! Kutsun ja ootan teid väga osalema.

(Info in English please scroll down)

Kiirgav Naine, Kiirgavad Vanemad 
Kundalini jooga meistritund Gurujagat Kaur’iga (France)gurujagat_kaur_yoga_doula

 

Koht: Dharamsaal, Kundalini jooga ja Humanoloogia keskus (Liivalaia 11-14, Tallinn)
Annetus: soovituslikult 12-15 eurot
Aeg: Kolmapäev 18.06, kl 19:30-21:30
Tund on avatud kõigile ja toimub inglise keeles! Kui vajad tõlget, palun kontakteeru.Õhtune praktika jooga, meditatsiooni ja avatud küsimuste-vastuste ringiga teemadel teadlik viljastamine ja rasedus, püha sünnitusjärgne periood ning teadlik lapsevanemlus. Teretulnud on nii mehed kui ka naised kõikide teemadesse puudutavate küsimustega, hoolimata sellest, kas oled lapsevanem või mitte.Gurujagat Kaur (Prantsusmaa) tutvus Kundalini joogaga 1975. aastal, elades Amsterdamis Euroopa ema-ashramis 11 aastat. Seal olles pühendus ta süvitsi Yogi Bhajani õpetuste uurimisele ja praktiseerimisele. Ta on ema neljale lapsele ja seeläbi puutunud kokku iidsete, kuid samal ajal modernsete, ayurveedalike emaks olemise õpetustega. Gurujagat on üle 25 aasta toetanud naisi, paare ja perekondi lapsevanemaks kasvamise teel. Lisaks on ta õppinud suhtlemispsühholoogiat, NLP-d, Vägivallatut suhtlemist ja pere-ning abielunõustamist, et rikastada oma oskusi holistilise terapeudi ja koolitajana. Täna soovib ta jagada oma väärtuslikke kogemusi Sinuga!
Avatud õhtu toimub Yoga Doula ja Teadliku Rasedate jooga koolituse raames. Sellest rohkem infot siitLisainfo:
Sukhdev Kaur
+372 53731839  sukhdevkaur@khalsa.com
DHARAMSAAL- Kundalini jooga ja Humanoloogia keskus Tallinnas

Radiant Woman, Radiant Parents
Kundalini yoga master class with Gurujagat Kaur (France) gurujagat_kaur_yoga_doula

Place: Dharamsaal, Center of Kundalini Yoga and Humanology (Liivalaia 11-14, Tallinn)
Donation: 12-15 eur suggested
Time: Wednesday 18.06, 19:30 – 21:30 hrs
Open to all public!
Class will be taught in English language. If you require translation into Estonian please contact us.

An evening with practice of yoga and meditation and open Questions and Answers around the themes of Conscious Conception, Conscious Pregnancy, Sacred Postnatal time and Conscious Parenting. All questions are welcome and all men and women interested in the topic, regardless of being parents or not.

Gurujagat Kaur (France) came first across Kundalini Yoga in 1975 in Amsterdam. She shared the yogic lifestyle in the European Mother-Ashram for 11 years, studying and practicing the vast teachings of Yogi Bhajan. Giving birth to four children enabled her to put into practice the ancient yet modern ayurvedic maternity tradition. For over 25 years she has accompanied women, couples and families on this beautiful path to becoming parents. Courses in Human Relations, NLP, Non-Violent Communication and Family and Marital Counseling enhance her yogic background as a holistic trainer. Today, she wishes to share this treasure of knowledge and experiences with you.

The open evening is organized in the framework of the Yoga Doula and Conscious Pregnancy yoga training. More information on the training HEREMore information:
Sukhdev Kaur
+372 53731839  sukhdevkaur@khalsa.com

DHARAMSAAL- Center of Kundalini Yoga and Humanology in Tallinn, Estonia
http://www.dharamsaal.ee“That is the first sign, the first qualification of a Kundalini Yoga Teacher–that he goes through calamity with a radiant smile, he deals with another person with a most humble understanding and he lives in the core relationship of Imperial Majesty.” ~ Yogi Bhajan