Beebi ja emme jooga tunnid 2013 sügisel

 “By construction, the fulfillment of a woman is motherhood; and motherhood does not mean that she gets pregnant and delivers a baby. If you understand her total behavior, you will understand her motherhood. Her motherhood is service, her motherhood is sacrifice, her motherhood is relationship. When she knows motherhood, she is fulfilled.” – Yogi Bhajan

Värskele emadele on võimalik tulla koos oma lapsega joogatamas. Sellel sügisel alustame 14. november, kokku 5 tundi, neljapäeviti kl 10-11.
See on väga ülendav kogemus lapsele ning emadele suurepärane võimalus oma kodune rutiinist välja tulla ja olla teiste emade seas, kellel on samad küsimused ja mured kui sinulgi ning tuleme üheskoos et omavahel toetada ning tõsta oma vibratsioonid et meil oleks beebidele ja perele jaksu.

Rohkem infot Beebi ja emme jooga tundide kohta SIIT
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s