Sinus ei ole muud väge, peale oma tarkuse jagamise kõigiga

Satnam! (this post is in Estonian, for the local sangat!)

Kevad juba toob vee element esile- “The Great Awakening” ehk suur ärkamine. Pärast tagasihoidlik aeg talvel, loodus toob õitseng, küllus, voolamine ning inimeste sees ärkab teadvus koos loodusega.

Kevad on just õige aeg astuda julgelt oma teadlikkusse teel. Kundalini jooga õpetajate koolitus algab 13. aprill 2013. Siin on Yogi Bhajani sõnad millega õpetajate õpik algab:

„SINU JAOKS EI OLE IDENTITEETI, VÄLJA ARVATUD SINU VAIMNE KUULUVUS. Sinus ei ole muud soovi, kui vaid õppida. Ei ole muud saavutust, kui saada kogenuks. Ei ole muud väge, peale oma tarkuse jagamise kõigiga. Jaga kaastundega – sulle hüvitatakse kõik ning sul ei ole enam raskuseid. Siis tuleb kõik sinu juurde ning sina ei pea kellegi järgnema.“ – Yogi Bhajan, The Aquarian Teacher Level 1 textbook 2003 © KRI.

See aasta tuleb meie Eestis 5. lend. Kundalini jooga pere Eestis on kasvanud kiiresti ja jõuliselt, ning loodetavasti varsti on Kundalini jooga leida ja tuttav igas piirkonnas, igas vallas ning igas vanuses Eestis. Minu palve on see, et meie ühine pere saab lüüa Eestisse sügav rahu ning arendada teadlikkust kõikjal. Õpetajate koolitus ei ole ainult jooga õpetamisest, see on ise enda leidmisest ning oma suhtumise ja vibratsioon tõstmisest. Ja kõige olulisem on see, et see valgus mis sa oled leidnud endas saad jagada teistega.

Minu au on teiega see suurepärane teekond jagada ning vaadata kuidas meie perega liituvad imelised inimesed nagu sina. Kui Eestisse jõudsin 2004. aastal, oli vaid 2-3 õpetajad ning pidin need ülesse leidma et jõudu ühineda ning koos aeg veeta. Nüüd 2013. aastal on juba mitu KY keskused, Kundalini Jooga õpetajate ühing töötab väga aktiivselt, kundalini jooga tunnid õpetatakse igal pool ja igal ajal, laste jooga, rasedate jooga, beebi ja ema jooga, meeste jooga, algajate jooga, edasijõudnute jooga, teistmelise jooga, seeniorite jooga… arstidele, ettevõtjatele, sportlastele, töötutele, vangidele, puuetega inimestele… Ja veel on paljud paljud kellel oleks jooga abi vaja.

Tule siis, liitu meie perega ja jaga oma sära oma sõpruskonnas!

Kogu õpetajate koolituse info siit: http://urbandharma.ee/kundalini-yoga-teacher-training/
(NB! 8. märtsini on pisut soodsam)

2012 koolitus on juba lõpetatud, alati ma tunnen kurbust kui on jälle aasta koos läbi. Siin on mõned pildid 2012 lõpetajatest:

IMG_3834IMG_3832

IMG_3833 IMG_3831IMG_1777 IMG_1518

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s