2012: Eneseäratamine uueks ajastuks

Sat nam!

Täna meil lõppes suurepärane kahe päevane workshop Sissejuhatus Karam kriyasse: Elu maagilised numbrid. Täname Sohan Kaur! Tuli meil täna jutt sellest, mida 2012. aasta meil ootab. Selle kohta meil on tulemas kahe nädala pärast (6.02) workshop Jivan Muktaga (Soomest) kes annab ülevaade Veevalaja ajastu ülemineku faasi lõpp (2011-2012 aastal toimub viimane osa ülemineku Kalade – Veevalaja ajastuks). Lisaks Jivan Mukta annab lühike Meditatiivse tervendamise workshop laupäeval 5.02.

Kõik huvilised on teretulnud!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s